Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre doux
- 320 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2 cm)
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 œufs
- 4 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 817 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Flan de patate douce aux épices
55min
Œufs cocote à l'oseille
40min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Flans de poireau
35min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Fondue de poireaux
25min