Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de beaufort, coupé en morceaux, sans la croûte
- 1500 g d'eau
- 300 g de crozets
- 1 gousse d'ail
- 50 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 4 tranches de jambon fumé, détaillées en petits dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 38.3 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timbale milanaise
55 min
Gratin de courgette aux lardons
40min
Croque-cake
50min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Gratin de pain au reblochon
35 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Gratin de pâtes
25min
Croziflette
1h 25min