Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Semmelbrösel
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 400 g Faschiertes (vom Lamm)
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose mit Saft
- 100 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 3 EL Tomatenmark
- 3 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Melanzani, in Scheiben (1 cm)
- 40 g Butter
- 500 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.2 g
Alternatif tarifler
Coq au vin
3h
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Orientalische Hackbällchen
40min
Moussaka
1h 15 phút
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Sheperd`s Pie
1 Std. 30 Min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min