Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Semmelbrösel
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 400 g Faschiertes (vom Lamm)
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose mit Saft
- 100 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 3 EL Tomatenmark
- 3 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Melanzani, in Scheiben (1 cm)
- 40 g Butter
- 500 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.2 g
Alternatif tarifler
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 godz. 30 min
Sheperd`s Pie
1 godz. 30 min
Moussaka
1 Std. 15 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min