Fond brun de viande
TM6 TM5 TM31

Fond brun de viande

4.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
  • 1800 g d'eau
  • 200 g de carottes, coupées en morceaux
  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Besin Değeri
şuna göre 100 g
Kalori
175.2 kJ / 42 kcal
Protein
3.6 g
Karbonhidrat
0.6 g
Yağ
2.8 g
Doymuş Yağ
1 g
Lif
0.4 g
Sodyum
190.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler