Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 190.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paccheri farcis ricotta-épinards
50 min
Mini Fougasse
Değerlendirme yok
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
1h 20 min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45min
Eclairs saumon et pomme verte
2h
Bol de pain au veau
Değerlendirme yok
Guirlande givrée à la mirabelle
2h
Bouchées de poisson amok, sauce coco
50 min
Mantì (ravioles turques au bœuf)
45 Min
Mayonnaise aux herbes
15 Min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8 godz. 15 min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min