![Fond brun de viande Fond brun de viande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/694FD38E-029E-49C2-8E96-0E27A5D29317/Derivates/247ff20f-74f1-489a-99ca-52d609afe4fc.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 190.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10min
Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue
25 Min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1h
Sauce béarnaise
40 min
Boulettes de viande ovnis
1h
Eclairs saumon et pomme verte
2 Std.
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15min
Guacamole avocat-banane et tartare de saumon à la coriandre
45min
Soupe asperge citron
55min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Velouté d'asperge
30 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h