Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sogliola, puliti
- 8 code di gambero, sgusciate
- 1000 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 3 patate, pelate e a bastoncini medi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero in grani
- 1 cipollotto a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1812 kJ / 433.1 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 791.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Orata al sale
40 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Involtini di spigola
40 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min