Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g brown onion
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 30 g olive oil
- 250 g long grain rice
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sweet paprika
- 1000 g water
- 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1360.5 kJ / 323.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 446.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto verde
45 min
Red rice
55 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5 min
Chilli con carne
45 min
Mushroom risotto
30 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Koshari stew
45 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25 min
Black Beans
30 min
Saffron arancini
25h 25 min
Tomato basil chicken stew
35 min