Trauben-Risotto mit Gorgonzola

Trauben-Risotto mit Gorgonzola

4.4 373 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Gruyère in Stücken
    80 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (ca. 3 cm)
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    250 g
  • Weißwein
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Trauben, hell kernlos, größere Trauben halbiert
    150 g
  • Gorgonzola
    150 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Butter
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 18 g
Kalori 2535 kJ / 605 kcal
Yağ 31 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 56 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...