Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Gruyère, in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 150 g Trauben, hell, kernlos, größere Trauben halbiert
- 150 g Gorgonzola
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Rucola-Risotto
35 min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 min
Risotto mit Birnen
55 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Maronenrisotto
30 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min