Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Gruyère, in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 150 g Trauben, hell, kernlos, größere Trauben halbiert
- 150 g Gorgonzola
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Rucola-Risotto
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Risotto mit Birnen
55 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Risotto mit Basilikum
40min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min