Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Wildgulasch
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet oder frisch
- 2 Lorbeerblätter
- 400 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten (2 Dosen)
- 150 g Rotwein, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1413 kJ / 336 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 Std. 30 Min
Rehragout
1 Std. 15 Min