Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Wildgulasch
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet oder frisch
- 2 Lorbeerblätter
- 400 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten (2 Dosen)
- 150 g Rotwein, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1413 kJ / 336 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 godz.
Rehragout
1 godz. 15 min
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Wilder Hackbraten
2 godz.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min
Rindergulasch mit Starkbier
1 godz. 15 min
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min