Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
veya 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
veya 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Geröstete Leber
30min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1h 15 min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Puten-Speck-Rouladen mit Kartoffeln und Zwiebel-Senf-Sauce
1 godz. 25 min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15 min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15 min