Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
veya 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
veya 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15 phút
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Honig-Senf-Spareribs
4h 20min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15 phút
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15 phút