Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30min