Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Nudelteig
1 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Crespelle
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Ravioli mit Hackfleisch
1 Std.
Burgerbrötchen (Buns)
1 godz. 30 min
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.