Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Nudelteig
1h
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15 phút
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Burgerbrötchen (Buns)
1 Std. 30 Min