Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Rinderfiletsteak am Stück
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
50
g Butterschmalz
veya 50 g Öl - 80 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 120 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 300 g Champignons, große halbiert
- 25 g Paniermehl
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (24 x 42 cm), z.B. von Tante Fanny
- 1 Ei, getrennt
- 1 EL Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Fisch im Päckchen
1h 10min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Piccata Milanese
30min
Schweinefilet alla Toscana
50min