Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 100 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Rosmarin, getrocknet
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Olivenöl
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Wasser und Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 3 Prisen Muskat (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2255 kJ / 538 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Baguette
3h 45min
Nudelteig
1 godz.
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1h 30min
Berliner
2h 45min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1hod. 45min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30min
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min