Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 100 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Rosmarin, getrocknet
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Olivenöl
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Wasser und Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 3 Prisen Muskat (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2255 kJ / 538 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3 Std. 45 Min
Nudelteig
1 godz.
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Erdäpfelkroketten
3 Std. 50 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Teig für Wan Tans
1 godz. 15 min
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Nudelteig ohne Ei
1 Std. 35 Min
Maultaschen
2 godz. 30 min