Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'amandes émondées
-
70
g de pain dur, coupé en morceaux
veya 70 g de biscottes, en morceaux - 1 - 2 gousses d'ail, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 750 g d'eau
- 5 g de vinaigre de xérès
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
-
200
g de raisin frais, pour la finition
veya 200 g de pommes, coupées en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2282 kJ / 550 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1h
Gaspacho asiatique
15min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Vichyssoise au haddock
45min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe ananas-litchi
10 min