![Velouté frais d'amande "ajo blanco" Velouté frais d'amande "ajo blanco"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C4911D9-3432-4242-9177-F40266D28FED/Derivates/B6A948FC-EE16-4ECD-9C48-D19B840BC270.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'amandes émondées
-
70
g de pain dur, coupé en morceaux
veya 70 g de biscottes, en morceaux - 1 - 2 gousses d'ail, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 750 g d'eau
- 5 g de vinaigre de xérès
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
-
200
g de raisin frais, pour la finition
veya 200 g de pommes, coupées en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2282 kJ / 550 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Keine Bewertungen
Ananas au sirop de coriandre
2 Std. 45 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Pesto coriandre-cerfeuil
15 Min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40 Min
Ceviche de poisson
30 Min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min