Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 35.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Agnello al vino
40 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Anguille in umido
40 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min