Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 35.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio ai funghi
1h 10min
Fegato alla veneziana
35 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40 min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Pollo alla romana
1h 10min
Agnello al vino
40min
Pollo alla cacciatora
50 min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Coniglio in umido
1 godz. 25 min
Pollo in umido ai funghi
50 min