Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 35.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Agnello al vino
40 min
Stufato di agnello con paprika
50min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Pollo alla romana
1 godz. 10 min