Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeppole sarde
3 Std.
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 Std.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Seadas
1h 5min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Amaretti sardi
45 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 Min
Sagne chine
1h 40min