Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Malloreddus alla campidanese
3h
Cinghiale in umido
1h 45 min.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Pardulas
8h 40 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Tiliccas sarde
2h 20min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Papassini sardi
8h 45min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Muffin cardinali
50 min
Spianata sarda
7h 45min
Seadas
1h 5min