Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 70 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 63.1 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Cozze ripiene
1h 30min
Penne risottate con le cozze
1h 5 min
Paperino
10min
Cozze allo zafferano
55min
Linguine ai gamberoni
30min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Fusilli tricolore
30min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Linguine con scampi al limone
20 min