Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
veya 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 3.48 g
- Karbonhidrat
- 10.11 g
- Yağ
- 6.49 g
- Lif
- 0.27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Cordon bleu
30 dk
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Ficelles picardes
1h 25min
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Panzerotti alla romana
55 dk
Krapfen di patate ripieni
2h 30min
Hamburger di manzo
1sa
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 dk
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Crocchette di patate e speck
3sa 20 dk
Calzone
2óra 50p