金沙花椰海鮮燒

金沙花椰海鮮燒

4.8 12 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 鹹蛋
    2 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 沙拉油
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 根
  • 花枝 切塊(約3公分)
    200 克
  • 草蝦 開背、去腸泥
    8 隻
  • 米酒
    2 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 綠色花椰菜 切小朵
    250 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 13.5 g
Kalori 921 kJ / 220 kcal
Yağ 16.4 g
Lif 1.7 g
Karbonhidrat 6.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...