Cihazlar ve Aksesuarlar
金沙花椰海鮮燒
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
鹹蛋2 顆
-
蒜頭20 克
-
沙拉油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
花枝 切塊(約3公分)200 克
-
草蝦 開背、去腸泥8 隻
-
米酒2 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
綠色花椰菜 切小朵250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.5 g
Kalori
921 kJ /
220 kcal
Yağ
16.4 g
Lif
1.7 g
Karbonhidrat
6.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快速晚餐
10 Tarif
Tayvan
Tayvan