竹筍雞肉煲飯

竹筍雞肉煲飯

4.4 8 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 紅蘿蔔 切丁
    130 克
  • 20 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁
    10 克
  • 熟竹筍 切丁
    170 克
  • 蠔油
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 白米,任一種類 洗淨,浸泡1小時
    150 克
  • 去皮雞胸肉 切小塊
    100 克
  • 雞高湯
    130 克
  • 1000 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 10.6 g
Kalori 1054 kJ / 252 kcal
Yağ 5.9 g
Lif 2.9 g
Karbonhidrat 39.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...