Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 米酒
- 15 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 15 克 薑 ,略拍碎
- 400 克 去骨雞腿排
- 530 克 水
- 2 大匙 花生醬
- 2 茶匙 冰糖粉
- 1 ½ 大匙 白醋
- 2 茶匙 香油
- 2 大匙 醬油
- 1 茶匙 紅辣椒油
- 1 ½ 茶匙 花椒粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 2 大匙 白芝麻醬
- 50 克 小黃瓜 ,切絲
- 30 克 無鹽烤花生 ,拍碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3704.4 kJ / 886.2 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Karbonhidrat
- 32.6 g
- Yağ
- 64.7 g
- Doymuş Yağ
- 192.6 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 1049.2 mg