Cihazlar ve Aksesuarlar
玫瑰油雞
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
去骨雞腿排 (約380克)2 隻
-
紹興酒100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
甘草5 片
-
丁香5 枝
-
八角2 粒
-
桂枝 (長約5公分)1 枝
-
醬油80 克
-
冰糖粉50 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
36.5 g
Kalori
1972 kJ /
471.5 kcal
Yağ
15.5 g
Karbonhidrat
29.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan