五香燒肉

五香燒肉

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 9sa
Toplam 9sa 10 dk
600 克

Malzemeler

五香粉
  • 花椒粒
    2 茶匙
  • 八角
    3 顆
  • 小茴香籽
    2 茶匙
  • 肉桂棒 (直徑約0.5公分)
    2 根
    1 大匙 肉桂粉
  • 丁香
    6 粒
港式燒肉
  • 帶皮五花肉 (約600克),切成大小約10x15公分
    1 塊
  • 2 茶匙
  • 細砂糖
    1 大匙
  • 粗鹽
    2 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 600 克

Protein 87 g
Kalori 9865 kJ / 2358 kcal
Yağ 220.2 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...