Cihazlar ve Aksesuarlar
五香燒肉
Hazırlık 9sa
Toplam 9sa 10 dk
600 克
Malzemeler
五香粉
-
花椒粒2 茶匙
-
八角3 顆
-
小茴香籽2 茶匙
-
1 大匙 肉桂粉肉桂棒 (直徑約0.5公分)2 根
-
丁香6 粒
港式燒肉
-
帶皮五花肉 (約600克),切成大小約10x15公分1 塊
-
鹽2 茶匙
-
細砂糖1 大匙
-
粗鹽2 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 600 克
Protein
87 g
Kalori
9865 kJ /
2358 kcal
Yağ
220.2 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
超人氣港式點心
11 Tarif
Tayvan
Tayvan