Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (isteğe bağlı)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 52.8 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 691.3 mg
Alternatif tarifler
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Lemon caper butter
10min
Charcoal waffle cones
Değerlendirme yok
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Carrot kimchi
Değerlendirme yok
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25min
Miso soup
30min