Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (isteğe bağlı)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 52.8 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 691.3 mg
Alternatif tarifler
Crêpes
1 Std. 15 Min
Mai Tai
Değerlendirme yok
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4 godz.
Emu Stew (Mark Olive)
25 Min
Boiled Eggs
20 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Mole verde with chicken
1h
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Steamed lemon cake
2 Std. 20 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Porridge
15p