Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tbsp ground coriander
- 1 pinch ground paprika
- 2 pinches ground cumin
- 300 g bulgur, coarse
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper
- 1000 g water
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp pine nuts, to garnish
- 50 g fresh tomatoes, deseeded and diced, to garnish
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 440 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 43.5 g
- Yağ
- 12.1 g
Alternatif tarifler
Spinach Fatayers
2j
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Kashta cream
10 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10 min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1j 30 menit