![Salmorejo Salmorejo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/497214CE-6913-4A7A-AF94-6102DFC37A29/Derivates/D6DB00D4-ABF6-49CC-8761-92D0E003AFDA.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 4 hard-boiled eggs (see Tips)
- 100 g Serrano ham, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1000 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sea salt
- 150 g day old bread, roughly torn
- 30 - 50 g sherry vinegar, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1727.3 kJ / 411.3 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 454 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo
10 Min
Pâtè with Riesling
3h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 Min
Clam Boil
55 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 phút
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Aperol Spritz®
10 Min