![Beef liquid stock (TM5) Beef liquid stock (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F832B180-168C-4DEC-89AE-4D35E3BB0D93/Derivates/84A921AB-AF1C-4DD9-8AB1-7A9A1FDE7EB0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, peeled and cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 400 - 500 g beef meat and bones (see Tips)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 1 - 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Besin Değeri
- şuna göre 1320 g
- Kalori
- 3501.9 kJ / 837 kcal
- Protein
- 102 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 32.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 3410 mg
Alternatif tarifler
Tomato ketchup
1h 15min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Lamb stew
Değerlendirme yok
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45 min
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Liquid beef stock
3h 20min
Stewed prunes
55min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min