Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 565 kJ / 134 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Prune jam
55 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Spaetzle
35 min
Cachupa with pork and beans
Değerlendirme yok
Steak tartare
30 min
Chicken skewers and rice
40 min
Cherry margarita
25 min
Poppy seed torte
5h
Spiralised vegetable soup
9 Std.