Cihazlar ve Aksesuarlar
Cevapcici
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
12 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
roasted red capsicums (see Tips)200 g
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
sea salt flakes1 - 2 tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
boneless lamb shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
beef chuck steak partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
pork shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
17.4 g
Kalori
565 kJ /
134 kcal
Yağ
6.6 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Entertaining with Dani Valent
95 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Omelette
30 dk
Davidson plum cheesecake slice
2sa 45 dk
Mixed meat rillettes
4sa 10 dk
Beef, apricot and pine nut pastilla
1sa 20 dk
Banana sorbet
5 dk
Deathly gravestone cake
2sa 30 dk
Lemon and lamb pie with filo topping
2sa 40 dk
Adobo beef
1sa 10 dk
Angel cake
5sa 15 dk
Faworki (crostoli)
2sa
Placki
40 dk
Pierogi (Cheese dumplings)
1sa 30 dk