Cihazlar ve Aksesuarlar
紅酒燉牛肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
蒜頭3 粒
-
橄欖油2 大匙
-
洋蔥 切片200 - 250 克
-
牛肉塊, 去腱 切塊800 克
-
紅蘿蔔 切滾刀400 克
-
紅葡萄酒250 克
-
水250 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
蘑菇 切片200 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
34 g
Kalori
1579 kJ /
377 kcal
Yağ
21 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
最愛肉
11 Tarif
Tayvan
Tayvan