Cihazlar ve Aksesuarlar
薑絲魚肚湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
薑 切絲20 克
-
水600 克
-
虱目魚肚 切塊(約2公分)250 克
-
鹽2 小撮
-
香油3 - 5 滴
-
蔥 少許,斜切
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.598 g
Kalori
284 kJ /
67 kcal
Yağ
1.448 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
0.21 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一級棒海鮮料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan