薑絲魚肚湯

薑絲魚肚湯

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 切絲
    20 克
  • 600 克
  • 虱目魚肚 切塊(約2公分)
    250 克
  • 2 小撮
  • 香油
    3 - 5 滴
  • 少許,斜切

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12.598 g
Kalori 284 kJ / 67 kcal
Yağ 1.448 g
Lif 0.1 g
Karbonhidrat 0.21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...