Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La dacquoise
- 170 g de sucre en poudre
- 20 g de farine de blé
- 90 g d'amandes en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
La crème pâtissière
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de farine de maïs
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 500 g de framboises fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1640 kJ / 391 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macarons chocolat-caramel
2h 30 min
Le macaron caramel
1h 50 min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Fraisier
12óra 45p
Choux vanille-framboise
2h 30 min
Religieuses au café
3 godz. 45 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Miroir à la framboise
15min
Paris-brest en bouchée
2h 35 min
Crème diplomate aux fruits
1h