Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 250 g di burro freddo a pezzi
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 22.9 g
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 Std.
Struffoli
1h
Babà napoletano
3 Std.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Migliaccio
1h 30min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Roccocò
2h
Pastiera
15 godz.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8h
Pizza di scarola
3h 30min