Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
veya ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Struffoli
1h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Gattò di patate
1h 30 min
Pastiera fiori d'arancio
12j
Panini napoletani
5h 20min
Pastiera
15 Std.
Parigina
3h 30min
Pizza di scarola
3h 30min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min