Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di semolino di grano duro
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 150 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1701 kJ / 406 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1 Std.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Farfalle all'uovo
1 Std.
Fagottini di polpo
1h 40min
Ravioli lucani
1 Std.
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min