Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di semolino di grano duro
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 150 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1701 kJ / 406 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Farfalle all'uovo
1h
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Ravioli lucani
1h
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Mostaccioli siciliani
1h
Panini rosette
23h 20min
Chiacchiere
1h 35min