Magret de pato con foie y salsa de Pedro Ximénez

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 2sa
Toplam 2sa 30 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 100 g de higos secos (sin el rabito y en mitades)
  • 40 g de azúcar
  • 20 g de vinagre de jerez
  • 200 g de vino Pedro Ximénez
  • 2 magrets de pato
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 120 - 125 g de foie mi-cuit de pato (en rodajas de 1 cm)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 299.7 mg
Protein 13.8 g
Kalori 1602 kJ / 383 kcal
Yağ 22.9 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 10.6 g
Karbonhidrat 23.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...