Vieira con parmentier de ibérico y Pedro Ximénez

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 raciones

Malzemeler

  • 100 g de aceite de girasol
  • 150 g de vino Pedro Ximénez
  • 1 hueso de jamón ibérico
  • 400 g de agua
  • 500 g de patatas peladas en dados de 1,5 cm
  • 380 g de nata
  • 1 pellizco de sal en escamas
  • 1 - 2 cucharada de aceite de oliva
  • 8 vieiras con coral abiertas transversalmente
Montaje
  • 4 - 8 lonchas de jamón ibérico

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 1729.6 mg
Protein 43.6 g
Kalori 4041 kJ / 965 kcal
Yağ 71.3 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 29.1 g
Karbonhidrat 32.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...