Makaron shirataki (konjac) z ricottą i indykiem

4.0 16 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
1 porcja

Malzemeler

  • 200 g makaronu shirataki (konjac)
  • 40 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
  • 1 ząbek czosnku
  • 5 g liści bazylii, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 100 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości pokrojonego na 2 cm kawałki
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 75 g sera ricotta podzielonego na kawałki
  • ¼ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do gotowania
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 816.7 mg
Protein 37.3 g
Kalori 2067.2 kJ / 494.1 kcal
Yağ 27.9 g
Lif 7.6 g
Doymuş Yağ 9.8 g
Karbonhidrat 28.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...