Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
12 portions

Malzemeler

  • water
    400 g
  • small sago rinsed
    100 g
  • pandan leaves tied into knot
    2
  • banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)
    400 g
  • coconut milk
    400 g
  • palm sugar
    150 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • coconut cream
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 113 mg
Protein 1.7 g
Kalori 1017.7 kJ / 243.2 kcal
Yağ 8.1 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 7.8 g
Karbonhidrat 38.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...