Cihazlar ve Aksesuarlar
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
12 portions
Malzemeler
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
113 mg
Protein
1.7 g
Kalori
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Yağ
8.1 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
7.8 g
Karbonhidrat
38.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Work Magic out of Simple Things
37 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kek Batik Indulgence
24 Std. 45 Min
Char Kway Teow
25 Min
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Traditional Fried Rice
20 Min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 Std.
Kelantan Noodle Soup
40 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min