Cihazlar ve Aksesuarlar
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
12 portions
Malzemeler
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
113 mg
Protein
1.7 g
Kalori
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Yağ
8.1 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
7.8 g
Karbonhidrat
38.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Work Magic out of Simple Things
37 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cereal Prawns
30 dk
Sambal Kangkung
10 dk
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 dk
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1sa 40 dk
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Değerlendirme yok
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 dk
Char Kway Teow
25 dk
Ayam Masak Kicap
40 dk
Mee Goreng Mamak
20 dk
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 dk
Kelantan Noodle Soup
40 dk
Curry Fish Head
Değerlendirme yok