Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream

Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • apples peeled, diced (2 cm)
    100 g
  • pear peeled, diced (2 cm)
    100 g
  • plum pitted, diced (2 cm)
    70 g
  • grapes halved
    70 g
  • caster sugar
    4 Tbsp
  • sweet sherry
    4 Tbsp
    brandy
  • fresh parsley cut in pieces
    3 sprigs
  • red pepper
    150 g
  • green pepper
    150 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    40 g
  • plum tomatoes quartered
    150 g
    150 g tinned peeled plum tomatoes
  • white long grain rice
    300 g
  • water
    650 g
  • saffron threads (isteğe bağlı)
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    3 - 4 pinches
  • vegetable stock paste, homemade
    1 ½ heaped tsp
    1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • large raw prawns, peeled
    400 g
  • vanilla ice cream for serving
    4 scoops
  • flaked almonds, toasted for garnishing
    4 Tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 915.6 mg
Protein 22.9 g
Kalori 2793.9 kJ / 667.8 kcal
Yağ 18.6 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 5.4 g
Karbonhidrat 99.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...