Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)
    4
  • sea salt divided
    2 tsp
  • black pepper, ground divided
    ¾ tsp
  • thyme, fresh
    4 sprigs
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • shallots halved
    60 g
  • tarragon, fresh leaves only
    1 - 2 sprigs
  • white wine, dry
    60 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter, unsalted (from cows' milk)
    1 tbsp
  • egg yolks
    4
  • water
    60 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1130.4 mg
Protein 71 g
Kalori 4956.8 kJ / 1184.7 kcal
Yağ 95.7 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 48.6 g
Karbonhidrat 4.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...