Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam

Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa
6 portions

Malzemeler

Toasted Pistachios
  • pistachio nuts, unsalted
    30 g
Chocolate Fondant
  • unsalted butter diced
    160 g
  • cocoa powder for dusting
  • dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
    150 g
  • caster sugar
    120 g
  • medium eggs
    4
Brandy Anglaise Foam
  • whole milk
    140 g
  • double cream
    40 g
  • egg yolks from medium eggs
    2
  • caster sugar
    20 g
  • brandy
    10 g
  • coarse sea salt for garnishing

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 63.2 mg
Protein 9.4 g
Kalori 2292.3 kJ / 547.9 kcal
Yağ 39.9 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 21.1 g
Karbonhidrat 39.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...