Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
TM6 TM5

Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam

3.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

Toasted Pistachios

  • 30 g pistachio nuts, unsalted

Chocolate Fondant

  • 160 g unsalted butter, diced
  • cocoa powder, for dusting
  • 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 120 g caster sugar
  • 4 medium eggs

Brandy Anglaise Foam

  • 140 g whole milk
  • 40 g double cream
  • 2 egg yolks, from medium eggs
  • 20 g caster sugar
  • 10 g brandy
  • coarse sea salt, for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2292.3 kJ / 547.9 kcal
Protein
9.4 g
Karbonhidrat
39.3 g
Yağ
39.9 g
Doymuş Yağ
21.1 g
Lif
3.8 g
Sodyum
63.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler