Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • water divided
    955 g
  • lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
    30 g
  • butter, unsalted in pieces
    225 g
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt divided, plus extra to season
    1 tsp
  • black pepper, ground to taste, plus extra to season
    1 pinch
  • cilantro, fresh
    30 g
    30 g parsley leaf, fresh
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • rice, white, type jasmine
    285 g
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • asparagus trimmed
    340 g
    340 g broccoli floret, trimmed
  • salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)
    450 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 679.6 mg
Protein 33.8 g
Kalori 4143 kJ / 990.2 kcal
Yağ 66.3 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 33.9 g
Karbonhidrat 67.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...