Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate

Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 doses

Malzemeler

  • broa de milho
    20 g
  • azeite mais q.b. p/ envolver
    50 g
  • água
    1500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • massa tipo esparguete preto
    500 g
  • dentes de alho
    2
  • caju
    100 g
  • passas de uva
    50 g
  • filetes de anchova, em óleo
    40 g
  • vinho tinto
    150 g
  • polpa de tomate
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 828.1 mg
Protein 19.9 g
Kalori 2762.7 kJ / 660.3 kcal
Yağ 21.2 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 3.5 g
Karbonhidrat 93.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...