Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g amêijoa
- 3 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ cubo de caldo de marisco
- 800 g posta de pescada
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g camarão c/ casca
- 25 g farinha tipo 65
- 20 g coentros cortados em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1724 kJ / 413 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massada de lulas
35min
Ensopado de polvo à algarvia
1 Std. 10 Min
Lulas guisadas
50min
Amêijoas com molho cremoso
2 Std. 30 Min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Arroz de lulas
1 Std.
Raia com molho de pitau
45min
Raia alhada
40min
Polvo à moda do Minho
50min
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40min