Bulgogi (wołowina po koreańsku)

Bulgogi (wołowina po koreańsku)

4.7 51 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porcje

Malzemeler

  • 500 g polędwicy wołowej pokrojonej w ok. 4 cm plastry
    500 g rostbefu, pokrojonego w ok. 4 cm plastry
  • 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 4 ząbki czosnku
  • 40 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 50 g sosu sojowego
  • 70 g pasty chili z bobem Toban Djan (patrz wskazówka)
  • 20 g oleju sezamowego
  • 40 g oleju
  • 1 łyżeczka ziarna sezamu do dekoracji
  • 1 zielona cebulka ze szczypiorkiem pokrojona w cienkie plasterki

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 1419.6 mg
Protein 29.4 g
Kalori 1727.2 kJ / 412.8 kcal
Yağ 26.1 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 17.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...