Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portie

Malzemeler

  • ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)
    4
  • zout
    2 tl
  • zwarte peper, gemalen
    ¾ tl
  • tijm, verse
    4 takjes
  • water om zakken onder te dompelen
  • citroensap, vers geperst (van een halve citroen)
    30 g
    1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)
  • sjalot
    50 g
  • dragon, vers alleen bladeren
    1 - 2 takjes
  • witte wijn, droog
    50 g
  • witte wijnazijn
    1 el
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken
    200 gram
  • eierdooiers
    4

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1365.4 mg
Protein 70.9 g
Kalori 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Yağ 95.7 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 48.6 g
Karbonhidrat 4.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...