Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tart Tabanı
- 75 g tereyağı, soğuk ve küp küp kesilmiş, kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 170 g un, kalıbı ve tezgahı unlamak için ekstra un
- 1 tutam tuz
-
½
tk vanilya şekeri
veya ¼ tk vanilya özü, doğal - 50 g su
İç Malzemesi ve Birleştirme
- 1000 g elma (hepsi) (ör. Yeşil elma, Pink Lady, Gravenstein) (bk. Öneriler)
- 2 ½ yk şeker
- 2 tk tereyağı, çok küçük parçalara bölümüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Cevizli Çikolatalı Mini Kekler
25min
Açma
2h
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Elmalı Kurabiye
1 Std. 15 Min
Turplu krem peynir
10min
Patates Graten
1h 10min
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 Min
Emmental Peynirli Bisküvi
30 Min
Pratik Puf Hamuru
2h