Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, hamura sürmek için ekstra su
- 15 g yaş maya, ufalanmış
- 510 g un, serpmek için ekstra un
- 2 tk tuz
- 10 g tereyağı, güveci yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 8271.1 kJ / 1976.9 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 395.3 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 17.8 g
- Sodyum
- 4681.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Fransız Salata Sosu
5min
Köy Ekmeği
2 Std.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Tereyağı
40min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 Std. 40 Min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Acuka
10min
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min