
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Basilikumblätter, frisch
- 70 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Zwiebel mittelgroß, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 120 g Cherrytomaten
- 250 g Risottoreis
-
120
g Weißwein
veya 120 g Wasser -
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser möglichst heiß
- 150 - 200 g Gemüse (z. B. Champignons geviertelt, Zucchini in dünnen Scheiben, Paprika in Stiften, siehe Tipp)
- 20 g Butter in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 444 kcal / 1859 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 438 mg