Uyumlu sürümler
Filé de peixe com vongoles, Batata doce assada e Pera com chocolate
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g vôngoles
- 600 g água quente
- 1 ½ c. chá de sal
- 3 - 5 talos de salsinha fresca
- 50 g queijo parmesão em pedaços
- 4 batatas doce médias, sem casca
- 2 tomates em rodelas (1 cm aprox.)
- 1 abobrinha italiana pequena, em rodelas (1 cm aprox.)
- 10 g azeite de oliva
- 50 g chocolate em pedaços
- 300 g caldo de peixe líquido
- 4 filés de peixe (badejo, robalo, pescada, tilápia...)
- 300 g peras cortadas em fatias (1 cm largura aprox.)
- 30 g vinho do Porto
- ½ c. chá de cardamomo em pó
- 20 g farinha de amêndoas
- 100 g manteiga
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de amido de milho
- 3 pitadas de pimenta do reino preta moída
- 1 pitada noz moscada, em pó ou ralada
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porções
- Kalori
- 12844.7 kJ / 3070 kcal
- Protein
- 218.3 g
- Karbonhidrat
- 224.1 g
- Yağ
- 146.2 g
- Doymuş Yağ
- 75.6 g
- Lif
- 35.9 g
- Sodyum
- 7637.7 mg