Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de farine de blé
- 50 g de semoule de blé dur fine
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sucre en poudre, et un peu pour saupoudrer
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel
- huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 785 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Beignets en 3 ingrédients
25min
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1 Std. 15 Min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Pains batbout marocains
1h
Dizé milé (beignets guyanais)
55min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h